Algemene Voorwaarden

 

 


1. IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Nancy de Vries-van Driel

De Brakken 12

8309AV

Tollebeek

KvK: 56798717 
BTW: NL002011619B67

TOEPASSELIJKHEID
2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via https://www.haakselsentrends.nl
2.2 Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de Algemene Voorwaarden.
2.3 Haaksels en Trends behoudt zich het recht om deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

BESTELLINGEN
Een bestelling wordt gedaan via de website door op de button ‘Bestellen’ te klikken. Bij elke digitale bestelling gaat de klant automatisch akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

PERSOONSGEGEVENS
4.1. Haaksels en Trends is houder van registraties voor de ‘Wet Bescherming Persoonsgegevens’.
4.2 De gegevens die door de klant worden verstrekt, worden door Haaksels en Trends vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de volgende doeleinden:
- Verwerken van de bestelling
- Betaling van de bestelling
- Bezorging van de bestelling aan het juiste afleveradres

5 PRIJZEN
5.1. De verkoopprijzen zijn uitgedrukt in euro’s excl. verzendkosten.
5.2 De prijzen zijn incl. BTW. 
5.3 Haaksels en Trends behoudt zich het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dit door (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

6 ARTIKELEN
6.1 Foto’s en kleuren van de producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. 
6.2 Haaksels en Trends is niet aansprakelijk voor typefouten


7 BETALING
Betalen gebeurt vooraf via iDeal 


8 VERZENDING
Als de betaling is ontvangen wordt (indien van toepassing) de bestelling zo snel mogelijk gemaakt en verstuurd. De genoemde levertijd start op het moment dat de betaling door ons is ontvangen. Overschrijden van de levertijd geeft u geen recht op schadevergoeding, evenmin het recht om uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.

9 VERZENDKOSTEN
9.1 Voor verzendingen in Nederland gelden de volgende tarieven (2023):
Brievenbuspakket: 4,50 euro
Pakket: 7,25 euro   Verzenden naar het buitenland is in overleg mogelijk. De verzendkosten worden bij aanvraag berekend.
9.2 Er wordt uitsluitend verzonden met track&trace code

9.3 Ophalen in Tollebeek is na afspraak mogelijk

10 RETOUR/HERROEPING
10.1 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@haakselsentrends.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.  
10.2 Haaksels en Trends behoud het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.

11 INTELECTUEEL EIGENDOM
De inhoud van deze site, met begrip van logo’s, data, teksten, beelden e.d. is beschermd door intellectuele rechten en behoort tot Haaksels en Trends

12 GARANTIEBEPALING

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.


13 TOEPASSELIJK RECHT & BEVOEGD RECHT
13.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
13.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.